Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Le Guen: "Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız"

Paul Le Guen, "Sivasspor maçında sonuç çıkarabilmek için istekliyiz. Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız ancak gol yemeden daha fazla karşılaşmayı bitirebilmemiz gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız"

Haber/Tolga Öztaş

Pazar günü oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, defans hattına dikkat çekti

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Süper Lig'in 9. haftasında pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen basının sorularını yanıtladı. İlk olarak rakibin durumunu değerlendiren Le Guen, "İyi bir durumda olan ve bir galibiyet serisi yakalamış Sivasspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan sonuç çıkarabilmek için istekliyiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takımın durumundan memnunum. Fikstürün ilk kısmının zor olduğunu göz önüne alırsak bizim için hiç de fena olmayan bir durum şu an için. Ligde hiçbir takımın yeri garanti değil. Biz de dikkatli olmalıyız ve mütevazı bir şekilde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Hâlâ kendimizi geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

EN BÜYÜK EKSİKLİK

Son oynanan Osmanlıspor maçının 10 kişi olarak kazanılmasına değinen Fransız çalıştırıcı, "Osmanlıspor maçında gerçekten iyi bir performans ortaya koyduk. Ancak bizim devamlılık kazanmamız gerekiyor. Bütün maçı bu tempoda tamamlamalıyız. Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız. Ofansif taraftaki çalışmalarımız bunu destekliyor. Bununla alakalı çok çalışmalar yapıyoruz.
Ofansif bir futbol oynamaya çalışıyoruz ve her gün bununla alakalı kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ancak bizim en büyük eksikliğimiz ise kalemizi gole kapatamamak. Geride biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Gol yemeden daha fazla karşılaşmayı bitirebilmemiz lazım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.