Hava Durumu

Le Guen: 'Golcü Pahalı olmasın'

Yeşil Beyazlılar sağbek için yerli, santrfor için yabancı oyuncu arayışlarına başladı. Paul Le Guen hata yapmama adına transferde panik havasına girilmemesini istedi. Fransız çalıştırıcı özellikle santrfor için şartlarını sunarken, maliyete dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: 'Golcü Pahalı olmasın'

Haber/Samet Zinciroğulları

FERNANDAO İMKANSIZ

Bursaspor ara transfer döneminde iki mevki üzerinde yoğunlaşacak Yeşil Beyazlılar sağbek ve santrfor transferi için çalışmalarda vites yükseltti. Sağbekte yerli alternatif üzerinde duran Bursaspor genç ve maliyeti düşük oyuncular üzerine araştırmalarını yoğunlaştırdı. Herkesin merakla beklediği santrfor transferinde ise rota yurtdışı olacak. Daha önce ismi gündeme gelen Fenerbahçeli Fernandao'nun transferi ise oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle yönetim kanadında şimdilerde 'İmkansız' şeklinde yorumlanıyor.

DİREKT OYNASIN

Teknik direktör Paul Le Guen'in ise sezon başında uyguladığı 'Bekle gör' politikası bu transfer dönemi için de geçerli. Fransız çalıştırıcı yönetimden panik havasına girilmeden her iki mevki için de girişimlerin yapılmasını istedi. Paul Le Guen'in kulübün içindeki mali yapıyı da göz önünde bulundurarak, özelikle santrfor transferi için, 'Durumumuz ortada. Santrfor için bir araştırma yapalım. Ama yaşı ilerlememiş, bize katkı yapabilecek, direkt oynayabilecek ve maliyeti düşük bir oyuncuyu transfer edelim' dediği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.