Hava Durumu

Le Guen: "Hata lüksümüz yok"

Hem yeni takımını tanımaya çalışan hem de kadroya yapılacak takviyelerle ilgili bilgi toplayan Fransız teknik adam, Başkan Ali Ay'la gerçekleştirdiği rutin toplantıda, transferde aceleci davranmamalarını söyledi ve 'Hata lüksümüz yok' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Hata lüksümüz yok"

TİTİZ DAVRANIYOR

Bursaspor'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları bir arada yürüyor. Yeşil Beyazlılar günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Paul Le Guen hem saha içinde hem de saha dışında yoğun mesai harcıyor. Deneyimli teknik direktör antrenmanlarda elinden bir an olsun not defterini bırakmıyor. Şu an kadroda olan genç oyuncuların formlarını yakından takip eden Fransız çalıştırıcı, takımın kıdemlileri hakkında da bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Avusturya kampına 26 oyuncu götüreceğini açıklayan teknik direktör Paul Le Guen bu kısa süre içinde kimlerle yolların ayrılacağı konusunda hata yapmamak için çok titiz davranıyor.

ACELEYE GEREK YOK

Fransız teknik adam bir taraftan da başkan Ali Ay'la düzenli olarak toplantı yapıyor. Takımdan gönderilecek oyuncuların yanı sıra yeni transferler konusunda Ali Ay'a kapsamlı bir liste sunan Paul Le Guen'in, bu konuda da aceleci davranılmamasını söylediği öğrenildi. Kulübün mevcut ekonomik yapısı nedeniyle transferde hata yapmak istenilmemesi Le Guen tarafından da benimsendi. Nokta transferlerle yeni sezona girmek isteyen Paul Le Guen'in başkan Ali Ay'la yaptığı toplantıda, "Aceleye gerek yok. Nokta atışı yapmalıyız. Hata yaparsak bu hem saha içinde hem de saha dışında bize pahalıya patlar" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.