Hava Durumu

Le Guen: "Hazır oyuncumuz var mı?"

Bursaspor'un teknik direktörü Paul Le Guen, altyapyı mercek altına aldı. Deneyimli çalıştırıcı, Yusuf Muhammed ve Paschal'ı örnek göstererek, "Bu iki oyuncu gibi hazır, A Takım'da oynatabileceğimiz başka oyuncularımız var mı?" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Hazır oyuncumuz var mı?"

Ozan DEMİR'in haberi...

Vakıfköy'e ilk kez ayak basan Fransız teknik adam karşılaştığı herkese 'Hazır oyuncumuz var mı?' diye sordu...

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve A Takım Teknik Direktörü Paul Le Guen dün Yeşil Beyazlı kulübün altyapısına hizmet eden Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni ziyaret etti. Ziyarette Bursasporlu yöneticilerin yanı sıra Fransız çalıştırıcının yardımcıları Yves Colleu, Cristian Mas, Mustafa Er ve İsmail Serbest ile Gençlik Geliştirme Kurulu üyeleri Recai Özdemir ve İlyas Acar da hazır bulundu.

2015-2016 sezonunda U21 Süper Ligi ve Süper Kupa şampiyonu olan kadroyu inceleyen Le Guen, o kadroda yer alan isimlerin durumlarını sordu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Le Guen, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz ve pilot takım Yeşil Bursa Teknik Direktörü Turhan Şen'den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bursaspor'un Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz, altyapıda görev yaptığı bir önceki dönemde 1995 ve 1997 jenerasyonundan birçok genç ismin A Takım'a çıktığını belirterek, Le Guen'in ısrarla isim sorması üzerine Emirhan Aydoğan'ın umut vaat eden oyuncular arasında geldiğini söyledi.

İRTİBATTA OLACAĞIZ

Altyapıyı adeta mercek altına alan ve geçmişte çalıştığı kulüplerde yaptığı uygulamalardan örnekler veren Fransız çalıştırıcı, 2017-2018 sezonu öncesi altyapıdan A Takım'a yükselmiş isimler arasından Nijeryalı genç yetenekler Paschal Onyedika Okoli ve Yusuf Abdullah Muhammed'i örnek göstererek, "Bu isimler gibi A Takım'da oynatabileceğimiz, hazır oyuncularımız şu an var mı? Eğer var ise onları yükseltmeye biz hazırız. Altyapıyla devamlı bağlantılı ve irtibat halinde olacağız" dedi. Altyapı antrenörleriyle de tanışıp, kısa bir toplantı yapan Le Guen, tesisleri çok beğendiğini dile getirdi.

Fransız çalıştırıcı, altyapı tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette Bursaspor'un efsane isimlerinden Mesut Şen'le de tanıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.