Hava Durumu

Le Guen'i de isyan ettirdiler!

12 günlük Avusturya kampında maç organizasyonlarındaki iptallere Paul Le Guen'in tepkisi sonunda sert oldu. Fransız çalıştırıcı dün yaşanan son gelişmeyle takımın akşam idmanını da iptal etti ve futbolcularına izin verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen'i de isyan ettirdiler!

Organizasyon firmasından kaynaklanan sorunların damgasını vurduğu Bursaspor'un Avusturya kampında dün de yeni bir kriz yaşandı. Önceki gece teknik direktör Paul Le Guen hazırlık maçlarındaki belirsizlik nedeniyle maç oynanmadan kampı bitireceğini kulüp personeline bildirdi. Konu kampı takip eden medya mensuplarına iletildi. Ancak dün sabah yapılan antrenman sırasında organizasyon yetkilileri sürpriz bir gelişmeyle Hannover ile öğleden sonra bir maç oynanabileceğini Bursaspor yönetimine bildirdi. Bu gelen sürpriz maç teklifi sabah antrenmanı biter bitmez teknik direktör Paul Le Guen'e söylendi.

SONUNDA O DA PATLADI

Fransız çalıştırıcı gelen teklife 'Tamam bekleyelim' yanıtı verirken, aynı dakikalarda takımın kamp yaptığı bölgeden ayrılıp 170 km. uzaktaki Salzburg'a gitmesi ve maçı orada oynaması konuşuldu. Hannover'den iki saat içinde yanıt geleceğini bildiren organizatörler Bursaspor'un beklemesini istedi. Ancak aynı anda bahis sitelerinde Alman ekibinin hazırlık maçı olduğunun tespit edilmesi Bursaspor'da kafaları karıştırdı. Paul Le Guen başkan Ali Ay'la kısa süren bir görüşme yaptı ve maç oynanmadan kampın bitirileceğini yineledi. Fransız çalıştırıcı yaşanan belirsizlik üzerine takımın akşam yapacağı idmanı da iptal ederek futbolcularına izin verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.