Hava Durumu

Le Guen: "İddialı konuşmak için erken"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen yeni transferlerin katkısından memnun olduğunu açıkladı. Takımın gidişatının iyi olduğunu belirten Fransız çalıştırıcı, "İddialı sözler kullanmadan önce biraz daha bekleme taraftarıyım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "İddialı konuşmak için erken"

Le Guen takımın performansından memnun olduğunu söyledi ancak ayaklarının da yere bastığına dikkat çekti

HER MAÇ ZOR OLACAK

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Malatyaspor'la oynayacakları maç öncesi değerlendirmede bulundu. Ligin geride kalan dört haftalık bölümünde takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Fransız teknik adam, sezon sonu hedefiyle ilgili konuşmak için de erken olduğunu söyledi. Le Guen, "Ben iddialı sözler kullanmadan önce biraz daha bekleme taraftarıyım. Çünkü ligin erken dönemlerindeyiz. İyi bir şeyler yapmak istiyorsak şunun farkında olmalıyız ki her maç bizim için zor olacak" ifadelerini kullandı.

HER MAÇ ZOR OLACAK

Geride kalan haftalar dikkate alındığında özellikle yeni transferlerin takıma katkısının azımsanmayacak düzeyde olduğuna vurgu yapan Paul Le Guen, "Başkanımıza sezon başından beri başardığımız şeyden çok mutlu olduğumu söyledim. Açıkçası yeni oyuncularımızdan çok memnunum. Baktığınızda çoğu ilk 11'de sahaya çıkıyor. Aslına bakarsanız transfer politikamızı belirlerken benim hedefim de buydu. Katkı verecek, direkt ilk 11'de oynayacak oyuncuları takımımıza katmaktı. Bunu başardık" diye konuştu.

SAYGI DUYUYORUM

Paul Le Guen takımdan gönderilmesini istediği oyuncuların hâlâ kadroda olduğunu da bildirdi. Fransız çalıştırıcı, "Daha mutlu olabilmem için takımdaki belli oyuncuların gönderilmesi adına daha iyi hamleler yapabilirdik. Şu anda kadroya baktığımızda 30 kişiden daha fazla bir kadromuz var. Çok fazla kontratlı oyuncumuz var ve buna rağmen kadromuzu tazelemek istedik. Tek isteğim bu kadronun daha aza inmesiydi. Ama o da şu anda bir sıkıntı değil. Oyuncuların kontratları var ve buna da saygı duymamız gerekiyor" dedi.

Daha ileri gitmeliyiz

Takımın istediği düzeye gelmesi için çok çalışmaları gerektiğini dile getiren Fransız teknik adam, "Tamamen beklentilerimin karşılandığını söyleyemem. Hâlâ gelişmemiz gereken, daha ileri gitmemiz gereken konular var. Devamlılığı sağlayabilmemiz adına hâlâ çok çalışmamız gerekiyor. Aslında Akhisar maçını ele aldığımızda 7 yeni oyuncunun sahada olduğunu görebilirsiniz. Dolayısıyla takım içinde bir bütünlük sağlamak adına gerçekten çok çalışmamız gerekiyor. Zor bir iş belki ama bu zorluğun içinde güzellikler de var. Takımımızın potansiyele sahip olduğunu görmek ve o potansiyele ulaşmasını sağlamaya çalışmak benim açımdan çok zevkli" ifadelerini kullandı.

'Birçoğunu ben de iyi tanıyorum'

Yarınki maçta zor bir rakibin kendilerini beklediğini belirten Fransız çalıştırıcı, "Malatyaspor iyi bir takım. Bu takımdaki oyuncuların birçoğunu ben de iyi tanıyorum. Daha önce Fransa'da oynadılar. Khalid Boutaib ve Issiar Dia gibi oyuncuları var. Dikkatli olmamız gerekiyor. Alçakgönüllü bir şekilde bu karşılaşmaya hazırlanmalıyız ki şansımız olsun. Geçen sezon bu kulüp için çok zordu. Biz de onun üzerine yeni bir şeyler kurmaya çalışıyoruz. Bunun zaman alacağını hesaba katmamız gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

Batalla durumuna bakacak

Sakatlığı nedeniyle bu hafta sadece dünkü antrenmana katılabilen Pablo Batalla hakkındaki kararını henüz vermediğinin altını çizen Paul Le Guen, "Bugün (dün) ya da yarın karar vereceğiz onunla alakalı. Henüz vakit var önümüzde. Ne durumda olduğunu denemek açısından antrenmana katılacak. Onun hissiyatı, kendisini nasıl hissettiği bizim kararımızda çok etkili olacak. Ona göre Pablo'yla ilgili bir karar vereceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.