Hava Durumu

Le Guen ilk kez kampa alıyor

Yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da ilan edilen seferberlik farklı bir uygulamayı da beraberinde getirdi. Le Guen göreve geldiğinden bu yana ilk kez takımını kampa almaya karar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen ilk kez kampa alıyor

HABER I Süha GÜRSOY I

SERBEST BIRAKMIŞTI

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine olağanüstü günler yaşayan Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Paul Le Guen farklı bir uygulamayı hayata geçirme kararı aldı. Göreve geldiği günden bu yana iç sahada oynanan maçlarda takımını kampa alma konusunda serbest bırakan ve isteyen futbolcunun maçtan bir gece önce Özlüce'de kalmasına imkan tanıyan Fransız teknik adam sistem değişikliğine gitti.

UYGULAMA BAŞLIYOR

Buna göre Bursasporlu futbolcuların tamamı yarın akşam oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek. Futbolcular antrenmandan sonra tesislerden ayrılamayacak ve tamamen karşılaşma üzerine yoğunlaşacak. Fransız teknik adamın Bursaspor'daki oyuncuları maçlardan önce serbest bırakma uygulaması daha önceki teknik adamlar tarafından denenmemişti. Paul Le Guen'in bu tutumunu ilerleyen maçlarda devam ettirip ettirmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.