Hava Durumu

Le Guen imzaya geliyor

Paul Le Guen Başkan Ali Ay'la son detayları görüşecek ve 1+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak. Bursa'ya ekibiyle gelecek Fransız çalıştırıcının kadrosunda Mustafa Er ve Giovanni de yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen imzaya geliyor

Uzun süren teknik direktör arayışında son kararını Paul Le Guen'den yana kuran ve Fransız çalıştırıcıya yaptığı teklife 'Evet' yanıtı alan Bursaspor'da yeni bir dönemin kapıları aralanacak. 1+1 yıllık prensip anlaşmasına varılan Paul Le Guen'in yarın ya da cumartesi günü Bursa'da olması bekleniyor. Fransa'daki programına göre uçak bileti gönderilecek deneyimli çalıştırıcı Başkan Ali Ay'la yapacağı görüşmenin ardından son detayları masaya yatıracak ve kendisini Bursaspor Teknik Direktörü yapacak 1+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.

TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTI

Paul Le Guen'in teknik ekip konusunda nasıl bir yol izleyeceğine de karar verilecek. Antrenör Mustafa Er ve kondisyoner Giovanni Le Guen'in ekibinde olacak. Kendi ekibinden de iki ya da üç antrenör kadroda yer alacak. Yeni sezon hazırlıkları ve takımın toplanma tarihlerini net bir şekilde belirleyecek Fransız teknik adam antrenör Mustafa Er'den takımdaki oyuncuların durumları hakkında bilgi alacak. Scout ekibiyle de ayrı bir toplantı yapacak Paul Le Guen hem transfer çalışmalarını öğrenecek hem de portföyündeki oyuncuları paylaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.