Hava Durumu

Le Guen'in forveti Stancu

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Paul Le Guen, forvet transferi için yönetime beklemelerini söyledi. Guen, Bogdan Stancu'yu çok beğendiğini, Rumen futbolcuyu izledikten sonra kesin adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen'in forveti Stancu

Fransız teknik adam forvet transferi için 'bekleyin' dedi, gözünü Stancu'ya dikti

ELİMİZDE STANCU VAR

Geçen sezon gol sıkıntısı çeken ve bu yıl transferlerde önceliği forvete veren Bursaspor'da beklenmedik bir gelişme oldu. Yeşil Beyazlıların yeni teknik patronu Paul Le Guen, forvet transferini beklemeye aldı. Yönetimle konuşan Fransız teknik adamın, "Golcü transferi için bekleyin. Elimizde Stancu gibi bir isim var. Onu izledikten sonra tekrar girişimlere başlarız" dediği öğrenildi.

EKSTRA TRANSFERDE...

Yönetimin de bu konuya sıcak baktığı ve forvet transferi yapılmaması halinde o bölgeye ayrılan paranın ekstra transferlerde kullanmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında. Paul Le Guen ayrıca genç isimlerin yanına tecrübeli kramponların da yer alması gerektiğini yönetime belirtirken, adı çok duyulmuş, bonservisi yüksek ve takımda dengeleri bozacak isimlerden kesinlikle uzak durulması gerektiğinin de altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.