Hava Durumu

Le Guen: "İyi oynadık kazandık"

Bursaspor'un Antalyaspor'u 4 golle geçtiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Paul Le Guen, karşılaşmayı değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "İyi oynadık kazandık"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Antalyaspor'a karşı aldıkları farklı galibiyete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kazanmak güzel, bu şekilde kazanmak daha da güzel. Bir tarz geliştirdik ve git gide iyiye götürüyoruz. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için daha çok çalışmalıyız" dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Çok mutluyum galibiyetten ve oynama biçimimizden. Bugün milli bir bayram. Onun için de özel oldu. Kazanmak güzel, bu şekilde kazanmak daha da güzel. Stadyumdaki insanların mutlu ayrılması beni çok mutlu ediyor. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için daha çok çalışmalıyız. Bir tarz geliştirdik ve git gide iyiye götürüyoruz ama ileriye götürmemiz gereken noktalar var" dedi.

"Antalyaspor 1 ay sonra çok güçlenecek"

Farklı galibiyetin kendileri için güzel bir sürpriz olduğunu dile getiren Le Guen, "Antalyaspor ile 1 ay sonra oynamak yerine bugün oynamayı tercih ederdim. Leonardo'nun varlığı ve bazı oyuncuların varlığıyla onların 1 ay sonra rakipler için çok tehlikeli olacağını şimdiden gözlemleyebiliyorum. Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Hedefleri konuşmak için henüz erken. Kanatlarda Aziz'in ve Barış'ın performansından memnunum. Ertuğrul'u da buna ekleyebilirim. Ben ilk yarıdan gerçekten çok memnun ayrıldım. Çok az pozisyon, hatta hiç pozisyon vermedik. Harun hiç kurtarış yapmak zorunda kalmadı. Şimdi bunun devamlılığını sağlamamız gerekecek" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.