Hava Durumu

Le Guen kararlı... 2018 model Bursaspor geliyor

Az süre alan oyuncuların kupa maçındaki performanslarından memnun kalmayan Bursaspor teknik Direktörü Paul Le Guen, kadrodaki oyuncu sayısının azaltılmasıyla ilgili olarak, "Yapılacak operasyon aralık ya da ocak ayındaki dönemlerde uygulanacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen kararlı... 2018 model Bursaspor geliyor

Le Guen kadrodaki oyuncu sayısını düşürmekte kararlı...

DAHA FAZLA ÇALIŞMALILAR

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Antalyaspor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında oyuncularına gözdağı verdi. Fransız teknik adam, Altındağ Belediyespor maçında sergilenen futboldan dolayı memnun olmadığını ifade ederek, "Kazanan bence evet, haklıdır ama bilmiyorum, bir yandan da şöyle bir şey var. Biz turu geçtik fakat maçın kazananı biz miydik? Orası soru işareti. Maçta iyi olmadığımızı kabul etmemiz bizim için daha iyi olacak. Birçok oyuncu farkında ki maçta en iyi günlerini yaşamadılar. İlk 11'e girmek için hâlâ çok fazla çalışmalı ve özveri göstermeliler" dedi.

HERKES DURUMUN FARKINDA

Kadrodaki oyuncu sayısının fazlalığından yakınan deneyimli teknik adam, ara transfer döneminde mevcut durumun değişeceğini kaydetti. Paul Le Guen, "Bir yandan da göz önünde bulundurmamız gereken diğer bir konu; kadrodaki fazla sayıdaki oyuncu varlığı. Daha önce de defalarca belirtmiştim ki, 30 oyuncu yerine 25 oyuncuyla çalışmayı tercih ederim diye. Herkes durumun farkında diye düşünüyorum. Zaten bununla alakalı hem kararlar, hem de uygulanacak operasyonlar aralık ya da ocak ayındaki dönemlerde uygulanacaktır" diye konuştu.

3-5-2 DEVAM EDECEK

Paul Le Guen son maçlarda uyguladığı 3-5-2 sisteminde değişikliğe gidip gitmeyeceği yönündeki soruyu ise, "Ben bir teknik direktör olarak her zaman olup biteni dikkatli gözlerle izlemeliyim. Sistem seçimlerimiz genelde oyuncu-larımızın, özelliklerine ve oyuncularımızın kendilerine kolaylık sağlaması üzerine oluyor. Onların özelliklerini daha ön plana çıkarabilecek taktikler oluşturabilmek adına belli kararlar alıyoruz. Gözlemliyorum ve düşünüyorum. Sistem yeniden değişebilir, ancak şu anda ihtiyacımız olan şey devamlılık. Bu yüzden de değiştirmiyorum, 1 maç üçlü savunma 1 maç dörtlü savunma oynamak istemiyorum. Devamlılık sağlamak istiyorum" sözleriyle yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.