Hava Durumu

Le Guen: Kendinizi affettirin

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, dün yapılan idman öncesi oyun- cuları etrafına toplayarak, "Kasımpaşa maçında statta tepkiler olabilir. Normal karşılayın. Rakibinizi yenerek taraftarların gönlünü alın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: Kendinizi affettirin

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

HERKES HER ŞEYİN FARKINDA

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve 28. haftada pazar günü Kasımpaşa'yı ağırlayacak Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'den futbolcularına tavsiye geldi. Antrenman öncesi oyuncularını sahanın ortasında etrafına toplayan Fransız çalıştırıcı, "Öncelikle pazar günü karşılaşacağımız Kasımpaşa maçında elinizden gelenin en iyisini yapmanızı bekliyorum. Kazanmamız gerekiyor. Herkes her şeyin ve bu gerçeğin farkında bence. Ayrıca bu maçta o yüzden taraftardan gelecek tepkilere anlayış göstermelisiniz" dedi.

YÜZDE YÜZ HAZIR OLALIM

Cumartesi akşamı Özlüce Tesisleri'nde kampa girene kadar oyuncularından çok iyi çalışmalarını isteyen Paul Le Guen, ayrıca Kasımpaşa galibiyetiyle de taraftarların gönüllerini almaları gerektiğini belirtti. Le Guen, "Taraftarlarımız bizden çok daha iyi bir futbol ve çok daha iyi bir puan bekliyorlar. Benim de sizden beklediğim Kasımpaşa karşısında galibiyet alarak onları mutlu etmeniz ve biraz olsun gönüllerini almanız. Hadi bakalım cumartesi akşam kampa gireceğimiz zamana kadar çok iyi bir çalışma yapalım ve maç için yüzde yüz hazır olalım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.