Hava Durumu

Le Guen: " Maçla ilgili tek hayal kırıklığım..."

Paul Le Guen, "Deplasmanda 2-0 galip geldiğimiz için çok memnunum. Benim maçla ilgili tek bir hayal kırıklığım var. O da Ekong'un sakatlanması ve Konyaspor maçında forma giyemeyecek olması" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: " Maçla ilgili tek hayal kırıklığım..."

HABER/FOTO: Tolga ÖZTAŞ

Oynanan oyundan oldukça memnun olan Fransız çalıştırıcı, tek üzüntüsünün Ekong'un sakatlanması olduğunu söyledi..

KONYA MAÇINDA YOK

Adanaspor'u 2-0 deviren Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen maç sonunda açıklamalarda bulundu. Le Guen, "Öncelikle sonuçtan oldukça memnunum. Deplasmanda 2-0 galip gelmeyi başardık. Belki sonuç çok daha iyi olabilirdi ancak Adanaspor'un da tehlikeli atakları oldu. İyi pozisyonlar yakaladılar ama sonuç alamadılar. Benim maçla ilgili tek bir hayal kırıklığım var. O da Ekong'un kas problemi yaşayarak sakatlanması. Muhtemelen önümüzdeki Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Ertuğrul'un çıkması sakatlıktan değil. Son zamanlarda hem bizle hem de Milli takımda çok fazla maç oynadı. Hem onu dinlendirmek hem de Faty'e süre vermek için değiştirdim" diye konuştu.

GELİŞMESİ GEREKİYOR

90 dakika sahada kalan ve müceleyi 2 golle tamamlayan Furkan Soyalp'in performansına değinen Paul Le Guen, genç oyuncunun daha geliştirmesi gereken çok fazla yönü olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, "Furkan Soyalp'in 2 gol atmasından dolayı tabii ki çok memnunum. Ancak oyununda bir çok yönünü daha geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela bu maçta da çok fazla top kaybı yaptı. Orta saha da onun gibi oyunun beyni görevinde oynayan birinin çok daha sakin olması ve daha iyi pas seçeneklerini görmesi lazım. Ama o da bunun farkında ve kendini geliştirmek için yoğun şekilde çalışıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.