Hava Durumu

Le Guen nihayet geliyor

Artık gözler Fransız teknik adamda. Yeşil Beyazlı takımın bir haftadır gündemini meşgul eden Paul Le Guen bugün Özlüce Tesisleri'ne gelecek ve Başkan Ali Ay'la tanıştıktan sonra sözleşmeyi imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen nihayet geliyor

Ha bugün ha yarın derken Le Guen bugün Bursa'ya ayak basacak

GÖRÜŞME ÖZLÜCE'DE

Deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Paul Le Guen bugün Bursa'ya ayak basacak. Divan Kurulu toplantısında 'Yüzde 80 anlaştık' açıklamasını yapan Başkan Ali Ay'ın bu söyleminden sonra gözlerin çevrildiği Fransız teknik adamla telefonla günler süren görüşmelere Paris'te idari menajer Hüseyin Gedik'in yaptığı toplantı eklenmişti. Bu süreçte sözleşme şartları, teknik ekip, transfer çalışmaları ve gelecek hedefini enine boyuna ele alan Paul Le Guen bugün Özlüce Tesisleri'ne giriş yapacak.

SÖZLEŞMEDE BONUS VAR

Başkan Ali Ay'la tanışacak Paul Le Guen son detayları konuştuktan sonra daha önce 1+1 yıllığına prensipte varılan anlaşmayı resmiyete dökecek. Paul Le Guen'in Bursaspor'dan yıllık 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret alacağı, sözleşmede ligde ve kupada elde edilecek dereceye göre bonusların da yer alacağı öğrenildi.

Fransız çalıştırıcı iki yardımcı antrenörü de beraberinde Bursa'ya getirecek. Bursa'da bir süre kalacak ve yeni sezonun planlamasıyla transfer çalışmalarını takip edecek Le Guen daha sonra yeniden ülkesine dönecek ve sezon açılışında Bursa'ya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.