Hava Durumu

Le Guen sağbek değil forvet istiyor

Paul Le Guen yönetime sezon başından bu yana transferini istediği sağbek transferinden vazgeçtiğini söyledi. Fransız çalıştırıcı son olarak gündeme gelen Cenk Ahmet'i de veto etti. Deneyimli teknik adamın tek düşüncesi forvet transferi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen sağbek değil forvet istiyor

Fransız çalıştırıcı kalan 72 saatte tek düşüncesinin ofans hattına takviye olduğunu yönetime bildirdi.

AHMET'E VETO

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen sağbek transferinde Paul Le Guen son kararını verdi. Fransız çalıştırıcı sezon başından bu yana yapılmasını istediği sağbek transferinden vazgeçtiğini yönetime bildirdi. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda istediği sonucu çıkartamayan Yeşil Beyazlılar'da son olarak Alanyaspor forması giyen Cenk Ahmet'in ismi gündeme gelmişti. Deneyimli teknik adam yaptığı incelemeler sonunda Cenk Ahmet'i veto etti. Yönetime "Sağbek sıkıntısını mevcut kadromuzdan çözeceğiz. Bu dakikadan sonra sadece forvet hattına yoğunlaşmanızı istiyorum" dedi. Paul Le Guen bu mevkii için Paschal ve Ertuğrul Ersoy arasında tercih yapacak. Takımın birinci sağbeki ise Barış Yardımcı olacak.

MERAKLA BEKLENİYOR

Transfer döneminin bitmesine 3 gün kala Bursaspor'da forvet konusunda da bekleyiş hakim. Trabzonspor'da üçüncü santrfor durumundaki Hugo Rodallega'ya resmi teklifini yapan Yeşil Beyazlılar gelecek haberi bekliyor. Bordo Mavili Kulüpte yıllık 1,6 milyon Euro'ya oynayan Kolombiyalı futbolcuya Bursaspor 1 milyon Euro önermişti. Ancak ne Rodallega ne de Bordo Mavili kulüp Bursaspor'a geri dönüş yapmadı. Bulgaristan'ın Ludogorets takımında oynayan Vura'da da bir ilerleme söz konusu değil. Oyuncunun bonservisine 2,5 milyon Euro isteyen Bulgar kulübüne 1,5 milyon Euro öneren Bursaspor'a yanıt gelmedi. Yeşil Beyazlılar'ın kalan 3 gün içinde atacağı adım merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.