Hava Durumu

Le Guen: '' Takımdan ayrılacak isimler belli oldu''

Le Guen, konuk olduğu AS Tv' deki Markaj programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Le Guen, takımdan gidecek isimlerin belli olduğunu söyledi. Ancak yeni transferlerin gideceklere bağlı olduğunu belirti.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: '' Takımdan ayrılacak isimler belli oldu''

"Ben ikinci yarıda gelişimimize devam etmemizi bekliyorum. Çünkü sezon başında yeni bir takım kurduk. İlk olarak tamamen yenilenen bu kadroyu bir takım yapmamız gerekiyordu. İlk yarıda birbirimize alışmayı ve devamlılığı sağladığımızı düşünüyorum. Belki etkileşimimizi daha da yukarı çıkarabiliriz. Gelecek ve gidecek isimlerin ardından daha iyi bir kadromuz olacak."

AYRILACAKLAR BELLİ

"Birçok oyuncunun aramızdan ayrılması hem bizim için hem de onlar için mantıklı bir karar olacak. Çünkü sezon başından bu yana süre alamayan isimler var. Onların gitmek istemesini de anlıyorum. Bence bir an önce başka kulüplerle anlaşmalılar ve futbol oynamalılar. Çünkü hepsi iyi insanlar ve ben onlara şimdiden şans diliyorum. Gidecek bu isimleri açıklamayacağım ama zaten çok belli. Herkes sezon başından bu yana kimlerin oynamadığını ve takıma katkı yapmadığını biliyor."

TRANSFER GİDECEKLERE BAĞLI

"Öncelikle ilk 11'imizi korumak istiyoruz. Sonra her bölgeye bir oyuncu almayı planlıyoruz. Her bölge derken yani savunma, orta saha ve forvet hattından bahsediyorum. Ancak transfer planımız daha çok gidecek oyunculara bağlı diyebiliriz. Eğer süre alamayan isimlerin birçoğu aramızdan ayrılırsa transfer sayımız 4'e çıkabilir. Ayrıca şu an kadromuz çok şişkin durumda. Bu durum takımın formunu da etkiliyor. Mesela bazı oyuncular henüz haftanın ilk antrenmanında oynamayacağını bilerek sahaya çıkıyor. Bu da takım için hiç sağlıklı olmuyor. Ben bu yüzden kadronun en fazla 24 ya da 25 kişi olmasını istiyorum. Takımda rekabet ortamı yaratmalıyım. Hiç kimsenin forması garanti olmamalı ve hafta başında tüm oyuncularım formayı almak için antrenmanlarda savaşmalı."

Le Guen'den 'Batalla kalsın' mesajı TIKLA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.