Hava Durumu

Le Guen: 'Yeri dolacak'

Kayserispor maçında Pablo Batalla'nın oynayamayacağını açıklayan Fransız çalıştırıcı, kadroda Arjantinli kramponun yerini dolduracak isimlerin olduğuna vurgu yaptı. Le Guen yarın kendilerini zor bir maçın beklediğini de dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: 'Yeri dolacak'

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Kayserispor ile maçı öncesinde takımın durumunu değerlendirdi. Fransız çalıştırıcı Pablo Batalla'nın maçta oynayamayacağını, 'Bizim için dev bir eksiklik' cümlesiyle kamuoyuna duyurdu. Le Guen, "Pablo'nun yerini doldurmak için kadroda seçeneklerimiz var. Kararı almak için hâlâ vaktim var. Farklı seçeneklere bugün itibarıyla çalışacağız. Tabii ki Pablo'nun eksikliği bizim için dev bir eksiklik. Takım içerisinde onun yerini doldurabilecek oyunculara da sonuna kadar güvendiğimi söyleyebilirim" diye konuştu.

Geride kalan maçları değerlendirerek, Kayserispor'un ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğuna vurgu yapan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, rakiplerinin iyi organize olmuş bir takım olduğunun altını çizdi, Fransız çalıştırıcı "Zor bir maç bizi bekliyor. Kayserispor, karşısında oynayanların zorlandığı bir ekip. İyi organize olmuş, son dönemde iyi sonuçlar elde edebilmiş bir ekip. Kolay değil ama iyi motive olursak her şey mümkün. İyi sonuç mümkün ama bunu yapabilmek için çok iyi motive olmamız ve çok iyi konsantre olmamız gerekiyor" dedi. Haber Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.