Hava Durumu

Le Guen Yeşil Beyazlı futbolculara bunu aşılıyor

Paul Le Guen, Bursaspor'un en büyük eksiklerinden olan pas oranını yükseltmeye kararlı. Dünkü idmanın büyük bölümünde futbolcularına sadece pas çalıştırması yaptıran tecrübeli teknik adam, not almaktan da geri kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2017 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen Yeşil Beyazlı futbolculara bunu aşılıyor

Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde yüksek tempolu antrenmanlara devam ediyor. Sabah ve akşam takıma kondisyon yükleyen, yavaş yavaş da taktiksel anlamda düşüncelerini aktarmaya başlayan teknik direktör Paul Le Guen, dünkü çalışmanın büyük bölümünü pas çalışmasına ayırdı. Futbolcularına devamlı paslaşmaları direktifini veren Le Guen, özellikle isabetli pas oranının yükselmesini istiyor.

1 SAAT ÇALIŞTILAR

Geçen sezon isabetli ve tehlikeli pas oranlarında oldukça zayıf kalan ve pozisyon üretmekte zorlanan Yeşil Beyazlı futbolcular, Fransız teknik adamın direktifleri doğrultusunda yaklaşık 1 saat pas çalışması yaptı. Oyuncular daha sonra 10'arlı gruplara ayrılarak minyatür kalede gol çalışması gerçekleştirdi. Hayli yorucu ve tempolu geçen oyunda futbolcuların hırslı görüntüsü, Le Guen'i memnun etti.

Paul Le Guen, dünkü çalışmada yeniden kağıdı kalemi eline aldı. Sıklıkla not alan Fransız çalıştırıcı, takımda kalacak ve gidecekleri de yavaş yavaş belirlemeye başladı. Yardımcılarını da yanına çağıran ve onların da fikirlerini soran Le Guen, kamp listesini 14 Temmuz Cuma günü Özlüce Tesisleri'ne asacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.