Hava Durumu

Levent Ersöz için "af" talebi

''Ergenekon'' davası tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün sağlık nedenleriyle affedilmesi için Cumhurbaşkanlığı'na başvuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Levent Ersöz için "af" talebi
''Ergenekon'' davası kapsamında tutuklu yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün avukatı Murat Nebi Ayhan, Ersöz'ün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün müvekkili hakkında af yetkisini kullanması istemiyle Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Ayhan, Cumhurbaşkanı Gül'ün, müvekkili hakkında af yetkisini kullanması istemiyle hazırladığı dilekçeyi Cumhurbaşkanlığı'na gönderdiğini bildirdi.

Ayhan'ın hazırladığı dilekçede, yaklaşık 42 aydır tutuklu olan Ersöz'ün, 13 Ocak 2012'deki duruşmaya gönderdiği yazılı beyanında, ''sağlık sorunlarıyla ilgilenmeyen ve dosyaya sunulan resmi belgelere dahi itibar etmeyen mahkemeye, bundan sonra savunma yapmayacağını ve talepte bulunmayacağını'' beyan ettiği kaydedildi.
Ersöz'ün halen İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavisinin sürdüğü ifade edilen dilekçede, Ersöz'ün tutuklandığından bu yana onlarca hastane dolaştığı vurgulandı.

Dilekçede, Levent Ersöz'ün tedavi süreci anlatılarak, Ersöz'de bulunduğu belirtilen hastalıklara ilişkin fotoğraflar ve resimlerle ayrıntılı açıklamalara yer verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.