Hava Durumu

Levent Zoroğlu: Avrupa'yı çok istiyoruz

İnegöl'e bir Avrupa sevinci yaşatmak istediklerini belirten İnegöl Belediyespor Başantrenörü Levent Zoroğlu ile kaptanlar Özer Özger ve Hüsaj Gazmend, "Taraftardan güç aldıkça başarılarımız da artacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2017 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2017 05:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Levent Zoroğlu: Avrupa'yı çok istiyoruz

Efeler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un Başantrenörü Levent Zoroğlu ile kaptanlar Özer Özger ve Hüsaj Gazmend, yarın lider Ziraat Bankası ile oynayacakları zorlu maç öncesi AS TV'nin konuğu oldu.

Sezona play-off hedefiyle başladıklarını, geride kalan 15 haftada 8 galibiyet, 7 mağlubiyet aldıklarını belirten Başantrenör Zoroğlu, İnegöl'e bir Avrupa sevinci yaşatmak istediklerini vurgulayarak, "Artık takım olarak hedefimiz tamamen Avrupa. Kadın voleybolunda Bursa Büyükşehir Belediyespor'un gerçekleştirdiği başarıyı biz de tekrarlamak istiyoruz" dedi.

TARAFTARDAN GÜÇ ALIYORUZ

Ligde geçen hafta deplasmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne karşı güzel bir galibiyet aldıklarını, Ziraat Bankası maçında da iyi bir oyun sergilemek istediklerini ifade eden Levent Zoroğlu, "İnegöl olarak Türkiye'deki spor algısının futboldan ibaret olmadığı anlayışını yıkmaya çalışıyoruz. Taraftarımızdan çok güzel bir destek var. Salon belki dolmuyor ama kritik anlarda yapılan o destek bizler için çok önemli. Taraftardan güç aldıkça başarılarımız da artacaktır. Bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

ÖZGER: ÇARKIN DİŞLİLERİ OTURDU

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı kaptanlarından libero Özer Özger, rehavete kapılmadan Avrupa hedefini sonuna kadar kovalamak istediklerini söyledi. İyi bir ekip olduklarını ifade eden Özger, "Bu sene çarkın bütün dişleri oturdu. Umarım rehavete kapılmadan hepimizi mutlu edecek bir sonuç alırız. Amacımız İnegöl'ü en iyi şekilde temsil edip en iyi şekilde Avrupa'da yer almak" dedi.

GAZMEND: EVİMDE GİBİYİM

İnegöl Belediyespor'un Arnavut köşe oyuncusu Hüsaj Gazmend, Bursa'da kendini evinde gibi hissettiğini söyledi. Takım içinde çok güzel bir atmosfer olduğunu belirten başarılı voleybolcu şu ifadeleri kullandı:

"Burada çok mutluyum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Herkes bana ve aileme çok destek oluyor. Eğlenceli ve güzel bir hayatım var. Takım olarak da iyi gidiyoruz. Lig geneline baktığımızda çok mücadeleci bir takımız. Sezonu da en iyi şekilde bitireceğimize ve hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tam."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.