Hava Durumu

LG G6 Mini mi geliyor?

LG, yeni amiral gemisi G6'nın küçük modeli G6 Mini ile karşımıza çıkabilir. Yeni bir rapor, şirketin G6 ile aynı ekran oranına sahip G6 Mini modeli üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
LG G6 Mini mi geliyor?

Geçtiğimiz günlerde incelemesini de yaptığımız LG G6, şu anda bir çok ülkede satışta. Oldukça dar ekran çerçevesi ve 18:9 ekran oranı ile adından söz ettiren G6'dan sonra LG'nin daha küçük bir ekrana sahip G6 Minimodelini de tanıtmaya hazırlandığı konuşulmaya başladı.

LG G6 Mini gelebilir

TechnoBuffalo'nun yayınladığı bir rapora göre LG G6 Mini, 5.4 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekran küçülmesine rağmen LG G6'nın benzersiz ekran oranı olan 18:9'luk oran G6 Mini'de de kullanılacak. Ekran-kasa oranının da G6'da olduğu gibi % 78.6 olması bekleniyor.

Raporda LG G6 Mini'nin donanım özelliklerine, fiyat etiketine ve olası yayınlanma tarihine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Önceki yıllarda amiral gemi modellerine göre donanımsal anlamda daha kısıtlı özelliklere ve daha küçük bir ekrana sahip Mini modellerine çokça rastladığımız için LG G6 Mini de daha düşük bir donanıma sahip olabilir.

LG'nin böyle bir model üzerinde çalışıp çalışmadığı kesin değil. Fakat eğer LG G6 Mini adlı bir model olacaksa şirketin böyle bir modeli ABD'depiyasaya sürme ihtimali düşük. LG G6 Mini modeli için muhtemelen gelişmekte olan pazarlar hedeflenecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.