Hava Durumu

Lider Karacabey galibiyet peşinde

Karacabey Belediyespor ligin son sıralarında bulunan Modafen ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2019 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2019 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lider Karacabey galibiyet peşinde

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup 5'inci hafta karşılaşmasında Karacabey Belediyespor, deplasmanda ligin son sıralarında yer alan Modafen ile karşılaşacak. 29 Eylül Pazar günü saat 16:00'da başlayacak müsabakayı Doğu Yılmaz yönetecek. Ligde mağlubiyet yüzü görmeyerek lider durumda bulunan ve son olarak Türkiye Kupası'nda 1'inci Lig'de lider durumda bulunan Ümraniyespor'u eleyerek moral depolayan Karacabey Belediyespor, rakibi karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Karacabey Belediyespor, ligde oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 10 puan ile lider durumda bulunurken, Modafen 4 maçta 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak aldığı 2 puan ile 16'ncı sırada yer alıyor.

Modafen maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, "Lige iyi başladık. Üst üste aldığımız galibiyetlerle lider durumdayız. Kupa maçında da 1. Ligin lider ekibi Ümraniyespor'u kupa dışına itmemiz bize ayrıca bir motivasyon sağladı. Modafen genç oyunculardan kurulu bir ekip. Bu sene 3. Lige yeni çıkan ve henüz galibiyet alamamış bir takım. Bu yüzden onlarda kendi sahaları ve seyircileri önünde galip gelmek için oynayacaklar. Ama biz bu maça iyi hazırlandık. Takımımızda sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Modafen deplasmanından galip gelerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı sahaya yansıtacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.