Hava Durumu

Lille Bursasporlu oyuncu için teklife hazırlanıyor

İlk kez Bursa Hakimiyet'in ortaya çıkardığı transfer girişimi hakkında konuşan genç file bekçisinin menajeri Yiğit Oruç, "Lille, Muhammed'i çok yakından izliyor. 10 gün içinde Fransa'da bir görüşme yapacağız. Muhammed'i ayrıca Fransa'dan Nice ve Marsilya da takip ediyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lille Bursasporlu oyuncu için teklife hazırlanıyor

Haber / Süha GÜRSOY

ALİ TURAN'A SORMUŞLARDI

Sezon başında Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki Çelik'i renklerine katan Fransa'nın Lille kulübü yine bir Yeşil Beyazlı futbolcunun peşine düştü. Daha önce Bursa Hakimiyet'in gündeme getirdiği 'Lille Muhammed'i sordu' haberi gerçeklik kazandı.
Hatırlanacağı gibi geçen ay Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Ali Turan, Mehmet Zeki Çelik'in daveti üzerine Fransa'ya gitmiş, orada Lille kulübü yöneticileriyle bir araya gelmişti. Ali Turan'ın Bursaspor'da yöneticilik yaptığını öğrenen Lille kulübü idarecileri Yeşil Beyazlı takımın genç kalecisi Muhammed Şengezer'i sormuş ve 'Muhammed'i yakından takip ediyoruz ancak Bursaspor onun için 5 milyon Euro'dan aşağıya bonservis istemez' ifadelerini kullanmıştı.

MENAJERİ İLK KEZ KONUŞTU

Bu gelişmeler ışığında Lille kulübü Muhammed Şengezer'in menajeri Yiğit Oruç'la temas kurdu. Bir süredir genç file bekçisiyle ilgili detaylı rapor toplayan Fransız kulübü yetkilileri menajer Yiğit Oruç'la Muhammed hakkında telefonla görüştü, düşüncelerini öğrendi. Muhammed Şengezer konusundaki gelişmeleri Bursa Hakimiyet'e değerlendiren menajer Yiğit Oruç, "Konuyu siz de daha önce gündeme taşımıştınız. Lille, Muhammed'i çok yakından izliyor. 10 gün içinde Fransa'da bir görüşme yapacağız. Şu an için kulüpler arasında resmi bir girişim yok. Transfer girişi resmiyet kazanırsa süreç bizim üzerimizden ilerleyecek. Lille bunun için sezon sonunu bekliyor. Muhammed'i ayrıca Fransa'dan Nice ve Marsilya da takip ediyor." dedi.

KARİYERİNDE BİR İLK

Şenol Güneş'in A Milli Takım kadrosuna dahil ettiği Muhammed Şengezer daha önce altyaş kategorilerinde toplam 22 kez Ay Yıldızlı formayı giydi. Muhammed Şengezer bu sezon Süper Lig'de 8, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maçta Yeşil Beyazlı takımın kalesini korudu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.