Hava Durumu

Lindsey Pelas'dan şok karar

Geçtiğimiz yıl dünya kamuoyunun gündemine, büyük göğüsleriyle dahil olan manken Lindsey Pelas'tan yeni bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lindsey Pelas'dan şok karar

Dünya, Lindsey Pelas'ı iri göğüsleri ve kusursuz vücuduyla tanıdı. Pelasi ağırlığı dolayısıyla sürekli sırt ağrısına sebep olduğu göğüslerinden duyduğu memnuniyetsizliği geçen yıl dile getirmişti. 26 yaşındaki model, göğüs küçültme ameliyatı geçirmeyi düşündüğünü itiraf etmişti.

Toplamda 9.8 kilogram ağırlığındaki göğüslerinin hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Pelas, İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden The Sun'a konuştu.

Pelas, "Benim gibi göğüslere sahip olan birinin küçültme operasyonu yapması çılgınca. Bunlar herkesin hayalini süsleyen göğüsler, asla bunları küçültmem" ifadesini kullanarak geçmişteki açıklamasını adeta yalanladı.

Pelas, sütyen takmakta zorlandığını söylerken, "11 yaşındayken göğüslerimin büyük olması için dua ediyordum. En büyük hayalim buydu ve bu gerçekleşti. Vücudumu değiştirmeyeceğim" dedi.

Pelas, kadınların istediklerini yapmaları gerektiğini söylerken, "Bence kadın bedeni çok güçlü ve kadınlar bunu kullanabilmeli" diyerek son dönemde gündeme gelen #metoo (Ben de) hareketine destek verdiğini aktardı.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.