Hava Durumu

Linet Bursalılarla buluşuyor

Türk müziğinin sevilen ismi Linet önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranları ile ilk kez bir araya gelirken ünlü şarkıcı, 5 Ağustos'ta Badei Ocakbaşı'nda Bursalılarla buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Linet Bursalılarla buluşuyor

22 yıllık sanat hayatının ilk Açıkhava konserini veren başarılı sanatçı Harbiye'de hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Bu gece için özel olarak hazırlanan Linet, toplam 40 şarkıdan oluşan repertuvarını İbranice, Farsça, Arapça, İngilizce, İspanyolca, Yunanca gibi birçok farklı dilde seslen-dirdi. Linet, 5 Ağustos'ta Bursalı hayranlarıyla Bademli'de yer alan Badei Ocakbaşı'nda bir araya gelecek.

5 yaşından beri annesi ile şarkı söyleyen Linet, konserinin ikinci bölümünde sahneye annesi ile çıkarak seyircilere büyük bir sürpriz yaşattı. En büyük hayalinin bu sahnede yer almak olduğunu ve bu anı annesi ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Linet, "Bu an bizim için unutulmaz bir an olacak" dedi. Seslendirdikleri şarkıların ardından annesini sahneden elini öperek uğurlayan Linet, duygu dolu anlar yaşadı.

İşadamı Serdar Acarhoroz, 5 Ağustos'ta Linet'i mekanında ağırlamaya hazırlanırken ünlü türkücü İzzet Yıldızhan da Badei Ocakbaşı'nda yemek molası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.