Hava Durumu

Linet'e büyük sürpriz! Şoka girdi...

Şarkıcı Linet, dostlarının organize ettiği sürpriz doğum günü partisiyle 42'nci yaşını kutladı. Asmalımescit Soho'da gerçekleşen kutlamaya şarkıcının annesi, şarkıcı Hakan Altun ve arkadaşları katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Linet'e büyük sürpriz! Şoka girdi...

Linet'in doğum günü kutlamasının yapıldığı mekanın girişinde elinde hediye paketiyle görüntülenen Hakan Altun, "Hediyemi aldım geldim. Kutlamaya hazırım" diyerek espri yaptı.

Kutlama sonrası elinde balonlarla gazetecilerin karşısına çıkan Linet, "Yeni yaşımdan müzik ve aşk dolu bir yıl diliyorum. Her zaman sürpriz gelen aşklar güzeldir. Aman olsun diye hiç beklemedim. Önemli olan doğru ve güzel insanlarla karşılaşmak" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETMEK GURUR VERİCİYDİ"

Uzun yıllar sonra İsrail'de sahne alan Linet, gördüğü ilgi karşısında büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Muhteşem bir duygu. Muazzam geçti. Hayatımda çok önemli bir olay oldu. 6 bin kişilik kapalı bir mekanda, Beyonce ve Jennifer Lopez sahneleri kadar önemli bir sahneydi. Yıllar sonra bu şekilde İsrail'de sahne almak, Türkiye'yi temsil etmek büyük gurur vericiydi. Yıllar önce İsrail'de albümler yapıyordum. Müzik hayatıma başladım. 20 yıldır Türkiye'deyim ve hala orada ne kadar takip edilip sevildiğimi gördüm. Ben hala şoktayım, İsrail de şokta. Gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.