Hava Durumu

Lise kızlarının hırsızlık kavgası

ADANA'da okulda cüzdanının çalındığını ileri süren kız öğrenci 15 yaşındaki B.Y.A., şüphelendiği arkadaşını önce sosyal paylaşım sitesinde suçladı, sonra da arkadaşlarıyla birlikte parkta dövdü. B.Y.A. ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lise kızlarının hırsızlık kavgası

Merkez Çukurova İlçesi'nin Beyazevler Mahallesi'ndeki Hacı Ahmet Atıl Lisesi'nde eğitim gören B.Y.A.'nın iddiaya göre 3 ay önce cüzdanı çalındı. Cüzdanını aynı okuldaki 19 yaşındaki B.Y.'nin çaldığını düşünen B.Y.A., sosyal paylaşım sitesinde bu iddiasını yazdı. İki kız, ardından sitede birbirleri hakkında hakaret içerikli mesajlar yayınlamaya başladı.

Daha sonra B.Y.A., kız arkadaşları 18 yaşındaki T.Y.H., 16 yaşındaki M.S.H. ve 21 yaşındaki D.K. ile birlikte B.Y.'yi takip etti. Kızlar, parkta yakaladıkları B.Y.'ye saldırdı. Parktaki saç saça baş başa kavganın ardından kaçan B.Y., Fatih Polis Merkezi Amirliği'nde giderek şikayetçi oldu.

B.Y.'nin şikayeti üzerine polis, kavgaya karışan B.Y.A., T.Y.H., M.S.H ile D.K.'yı yakaladı. Sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülen kızlar, görüntü alan gazetecilerin sorularının yanıtsız bıraktı. Kızlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.