Hava Durumu

Liseli kız 10. kattan atlayarak canına kıydı

ŞANLIURFA’da lise öğrencisi 15 yaşındaki Elif Kılıç, oturdukları apartmanın 10’uncu katından atlayarak intihar etti. Genç kızın ölümü, bir gün önce tartıştığı ileri sürülen ailesini yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2013 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liseli kız 10. kattan atlayarak canına kıydı

Olay, sabah erken saatlerde Karaköprü Mahallesi 521'inci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bir gün önce telefonla konuştuğu için ailesiyle tartıştığı ileri sürülen lise 2'nci sınıf öğrencisi Elif Kılıç, 10'uncu kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bıraktı. Gürültüyü duyarak dışarı çıkanlar, genç kızı beton zeminde kanlar içerisinde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Elif Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini saptadı. Genç kızın ölüm haberini alan  yakınları fenalık geçirdi.

Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası genç kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Elif Kılıç'ın, bir gün önce telefonla konuştuğu için ailesiyle tartıştığı ileri sürüldü. Anne, baba ve kardeşlerinin bilgisine başvuran polis, soruşturmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.