Hava Durumu

Liselilerin kız kavgasında bıçaklar konuştu

Ümraniye’de, bir lise önünde yaşanan kavgada, ikisi lise öğrencisi 3 kişi bıçaklanarak yaralandı. Kavganın kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liselilerin kız kavgasında bıçaklar konuştu

Olay, saat 12.00 sıralarında, Dudullu Şehit Ünal Kalafat Caddesi üzerindeki Dudullu 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi önünde meydana geldi. İddialara göre, daha önce de kız meselesi yüzünden tartışan iki grup, öğle paydosu sırasında, okul önünde bir araya geldi. Aralarında okulun öğrencilerinin de bulunduğu iki grup bir süre karşılıklı konuştu. Konuşma sırasında bir kişi karşı gruba küfür edince ortalık bir anda savaş alanına döndü. İki grubun da bıçak ve taşlarla birbirine saldırdığı kavgada K.K. (16) ile S.K. (17) ve M.Ç. (18) bıçakla yaralandı. Bu sırada olay yerinden geçen bir sürücü, aracını durdurduktan sonra kavga eden iki gruba bağırarak tabanca doğrulttu. Bunun üzerine kavgayı bırakan iki grup üyesi olay yerinden kaçarken, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü de hızla yoluna devam etti.

Kavga sırasında sol karın boşluğuna gelen bıçak darbesiyle yaralanan K.K. olay yerine gelen ilk ambulansla yakınlardaki bir özel hastaneye götürüldü. Diğer iki yaralı ise özel araçlarla aynı hastaneye kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan K.K.’nın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilirken, S.K. ve M.Ç.’nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürürken, kavgaya karışanların belirlenmesi için çalışmalara başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.