Hava Durumu

Londra'da patlama!

İngiltere'nin başkenti Londra'da patlama olduğu ifade ediliyor. Patlamanın Londra'nın batısındaki metro istasyonunda gerçekleştiği ifade ediliyor. Terör saldırısı olarak değerlendiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Londra'da patlama!

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir patlama meydana geldi. Reuters haber ajansı, Londra'nın batısındaki Parsons Green istasyonunda patlamanın gerçekleştiğini bildiriyor.

İngiliz Metro gazetesi, bazı yolcularının yüzünde yanıklar olduğunu duyurdu. Londra Ambulans Servisi "Yaralanmaların gerekçesini ve ciddiyetini değerlendirme aşamasındayız. Buna öncelik veriyoruz" ifadesini kullandı. Patlamanın olduğu yere tehlikeli bölge müdahale ekibi gönderildi. Polis, halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı.

Trenden dumanların yükselmesiyle istasyon boşaltıldı ve durağın yer aldığı hatta seferlere ara verildi. Bölgedeki Reuters fotoğrafçısı silahlı polislerin olay yerinde olduğunu aktarıyor.

Sosyal medyada olayla ilgili paylaşım yapan kişiler, trende büyük panik yaşandığını ifade etti. Reuters'a konuşan bir kadın, olay sonrası çıkan izdihamda yaralandığını söyledi.

Londra metrosunu günde ortalama 5 milyon kişi kullanıyor.

"İKİNCİ BOMBA" İDDİASI

İngiliz Daily Mail gazetesi de ev yapımı "kovalı bomba" saldırısında çok sayıda kişinin yaralandığını belirtti. Daily Mail'in iddiasına göre, ikinci bir bomba da, polis tarafından güvenli şekilde imha edildi.

Londra ambulans hizmetleri merkezi de metro istasyonunda ambulansların bulunduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.