Hava Durumu

Ludovic Obraniak, Burak Yılmaz'ın attığı goller sonrasında 'Kral' emojisi paylaştı

Lille'in 2010-11 sezonundaki şampiyonluğunda takımın kaptanlarından olan efsane Ludovic Obraniak, Burak Yılmaz'ın attığı goller sonrasında Türk bayrağı ve 'Kral' emojisi paylaştı. O sezon Lille'deki golleriyle ligin kralı olan ve şampiyonlukta büyük sahibi olan eski Fenerbahçeli Moussa Sow da Burak'ı övdü. Lille Belediyesi'den, "Heykelini yaparız" açıklamasının geldiği sırada kulübün sembol isimlerinin bu paylaşımları yapması, heykelin dikilme olasılığını ciddiyete taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ludovic Obraniak, Burak Yılmaz'ın attığı goller sonrasında 'Kral' emojisi paylaştı

Fransa'da fırtınalar estiren Burak Yılmaz, 35 yaşında herkesi kendine hayran bıraktı. Lens maçında 30 metreden sol ayağıyla nefis bir gol kaydeden Burak, penaltı atışında da topun başına geçti ve derslik bir şutla ağları sarstı. Sahadaki arkadaşları gibi Burak'ın yaptıklarına kulübün efsaneleri de hayrete düşürdü. Burak için övgü dolu sözler sarf edildi.

'KRAL' DİLLERİNE PELESENK OLDU

Burak için "Heykelini dikeriz" paylaşımı yapan Lille Belediyesi'nin destekçileri kulübün efsaneleri Obraniak ve Sow oldu. Obraniak peş peşe Burak için Tweet'ler attı. Bir paylaşımında sadece Türk bayrağı kullandı. Moussa Sow da Burak'a hayranlığını ifade eden bir mesaj paylaştı. Lille eğer bu sezonu şampiyon tamamlarsa Burak'ın heykelinin dikilmesi konusu ciddi şekilde ele alınacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.