Hava Durumu

Lüks otomobillerle 'drift' terörü!

İstanbul'un çeşitli noktalarında lüks otomobilli magandalar, sokakta dakikalarca "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estirdi. Çekicinin üstünde patinaj çekerek ortalığı dumana boğan bir başka maganda ise o anları kaydettirip bir de sosyal medyada yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüks otomobillerle 'drift' terörü!

Mega kentte ağır para cezaları ve uygulamalara rağmen cadde ve sokaklarda "drift" terörü devam ediyor. Son olarak Maslak Atatürk Oto Sanayi'de toplanan bir grup lüks otomobilli magandadan biri, dakikalarca sokaklarda yanlama hareketi yaptı. Sanayini sokaklarını trafiğe kapatan magandalar, etrafında dönerek tozu dumana kattı. Abart egzoz kullanmayı da ihmal etmeyen maganda, ardından süratli bir şekilde ilerleyerek gözden kayboldu.

Çekicinin üstünde patinaj çekti

Ümraniye'de kaydedilen bir başka görüntü ise, otomobilli maganda cadde ortasında kendi etrafında defalarca dönerek terör estirdi. Ortalığı dumana boğan maganda bir de çekicinin üzerinde patinaj çekti. Bir yandan yanlama yapması ve egzozdan gürültü çıkartan cep telefonu kamerasına yansıdı. Hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü, şov uğruna yapmadığını bırakmadı. Ortalığı dumana boğan magandalar, kendi etrafında dönerek kuralları hiçe saydı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, drift yapan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.