Hava Durumu

Lüks rezidansta dehşet! Genç kız...

İstanbul’a gezmeye gelen Kırgız Alina Ruslanova, arkadaşının 8’inci kattaki evinin balkonundan düştü. Aşağıdaki tentelere takılınca hızı kesilen genç kız, kazadan birkaç kırıkla kurtuldu

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüks rezidansta dehşet! Genç kız...
Kırgızistan'dan İstanbul'a gezmeye gelen 17 yaşındaki Alina Ruslanova, misafir olarak kaldığı rezidansın 8. katından dengesini kaybederek aşağı düştü. Mucize eseri aşağıda bulunan tentelerin üzerine düşen genç kızın sadece kolunda ve belinde kırıklar oluştu. Olay 7 Haziran'da Ümraniye'deki bir rezidansta yaşandı. İddiaya göre Kırgızistan'da yaşayan Ruslanova, ablasıyla birlikte İstanbul'a gezmeye geldi. İki kardeş, ablanın üniversiteden arkadaşı Alev A.'nın söz konusu rezidanstaki dairesine gitti. Abla Bahtıgül Ruslanova akşam saatlerinde alışveriş için evden çıktı. Evde Alev A. ile yalnız kalan Alina, pencereden site havuzuna baktığı sırada dengesini kaybederek 8'inci kattan aşağı düştü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

 O sırada büyük bir mucize yaşandı. Genç kız, aşağıda bulunan tentelerin üzerine düştü ve hızı azaldıktan sonra da beton zemine çakıldı. Bilinci kapanan Alina, siteye çağırılan ambulansla Ümraniye eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ortopedi servisine alınan Alina'nın sağ kolunda ve belinde bazı kırıklıklar meydana geldiği ve vücudunun bazı yerlerinde zedelenme olduğu tespit edildi. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Abla Bahtıgül Ruslanova, "Arkadaşım kardeşimin aniden dengesini kaybedip düştüğünü söyledi. Çok şükür büyük bir mucize sonucu hayatta kaldı" dedi. Konuyla ilgili Ümraniye Çocuk Büro Amirliği soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.