Hava Durumu

Lyon, Kasımpaşalı Trezeguet'i gözüne kestirdi!

O. Lyon, Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız oyuncusu Trezeguet'i gündemine aldı. Fransız basını, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferin biteceğini öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2019 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2019 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lyon, Kasımpaşalı Trezeguet'i gözüne kestirdi!

Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet, devre arasında uzun bir süre Galatasaray'ın gündemini meşgul etmiş ancak yıldız futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football ise bugün 24 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya attı.

Derginin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Memphis Depay, Bertrand Traore ve Maxwel Cornet'nin ayrılma ihtimaline karşılık gelecek yaz kadrosunu bir kanat oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Olimpik Lyon, gündemine Kasımpaşa'nın yıldız ismini aldı.

İLK SIRADA LUKEBAKİO

Haberde transferdeki ilk hedefini Watford'un Fortuna Düsseldorf'ta kiralık olarak forma giyen oyuncusu Dodi Lukebakio olarak belirleyen Lyon'un listesindeki ikinci isminse Trezeguet olduğu kaydedildi.

10 GOL 9 ASİST İLE OYNUYOR

Lyon'un geçtiğimiz yaz da oyuncuyla ilgilendiğini hatırlatan dergi, bu sezon 10 gol ve 9 asist kaydeden Mısırlının 7 milyon euro karşılığında Fransa'nın yolunu tutabileceğini yazdı. Trezeguet'nin kulübüyle 2021 yazına dek kontratı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.