Hava Durumu

Maç ertelenmezse sahaya çıkmayacağız!

14 futbolcusunun YGS'ye girecek olması nedeniyle pazar günkü Osmanlıspor maçının ertelenmesini isteyen ancak TFF'den sadece 2 saat erteleme alabilen Orduspor, rest çekti. Kulüp idari menajeri Selim Şener, "O maç en azından pazar günü saat 17.00'ye ertelenmezse, sahaya çıkmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maç ertelenmezse sahaya çıkmayacağız!
Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, 14 futbolcularının YGS’ye girecek olmasında dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF), pazar günkü Orduspor maçı için erteleme talebinde bulunduklarını ama olumlu cevap alamadıklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da takımın 18 kişilik kadrosunda yer alan 14 futbolcunun üniversite sınavına girecek olması ve Osmanlıspor maçının aynı gün oynanması moral ve motivasyon olarak olumsuzluğa sebep oluyor. Kulübün TFF’ye durumu bildirmesi sonucu maç saati aynı gün 13.30’dan 15.00’e alınsa da il dışında sınava girecek oyuncular için bu zaman yeterli olmuyor. Kulüp olarak durumu 3 gün öncesinden TFF’ye bildirdiklerini ve hala olumlu yanıt alamadıklarını belirten Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, maçın ertelenmemesi durumunda takımın sahaya çıkamayacağını ve maçı oynayamayacaklarını söyledi.

"OYUNCULAR MAÇA KOŞARAK MI GELECEK?"

Futbolcuların farklı il ve ilçelerde sınava gireceğini ve maça yetişmelerinin oldukça zor olacağını ifade eden Selim Şener, "Kulübümüzün 14 oyuncusunun üniversiteye giriş belgeleri mevcut. Biz bu belgeleri 3 gün öncesinden federasyona bildirerek ne zaman ve nerede sınava gireceklerini ilettik. Bu doğrultuda Osmanlıspor maçının Pazartesini gününe alınmasını istedik. Futbolcularımız farklı il ve ilçelerde sınava girecek, dolayısıyla sınav 10.00’da başlayıp 13.00’te bitiyor. Federasyonun talimatına göre futbolcular maç saatinden 1,5 saat önce stadyumda olmaları gerekiyor, bu durumda benim futbolcularım maça koşarak mı gelecekler? Orduspor zor günler geçiriyor diye bu çocukların moral motivasyonlarını etkileyerek eğitimlerine engel olamayız. Bu durumda çocukları maça çıkarmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu federasyonun taktirine bırakıyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.