Hava Durumu

Maçta her şey var, kazanan yok!

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta, Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla başladı. Mücadele, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın gollerini Donk ve Linnes kaydederken, Fenerbahçe'nin golleri, Valbunea ve Jailson'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maçta her şey var, kazanan yok!

Süper Lig'de 11. haftanın perdesi nefes kesen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle açıldı. 4 golün atıldığı maçta tempo bir an olsun düşmedi. Maça ev sahibi Galatasaray baskılı başlarken, Fenerbahçe oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Mücadelenin 31. dakikasında Serdar Aziz'in ceza sahasında indirdiği topa Donk dönerek vurdu ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 35'te Sinan Gümüş'ün topu direkten döndü ve ilk yarı tek golle sona erdi. İkinci yarıda mücadele adeta tavan yaptı. 50. dakikada Linnes mükemmel bir gol atarak Galatasaray adına farkı ikiye çıkardı: 2-0.

İkinci golden sonra toparlanan Fenerbahçe'de Isla, Muslera ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, VAR incelemesi sonrası penaltı kararına hükmetti. Valbuena golü atarak skoru 2-1'e getirdi.Fenerbahçe adına maçın yıldızı olan Valbuena, 72'de şık hareketleri sonrası Jailson'u gördü. Brezilyalı oyuncu attığı güzel golle durumu 2-2 yaptı. Galatasaray 80. dakikada Sinan Gümüş, Fenerbahçe ise 85'te Skrtel ile yüzde 100'lük gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 20 yaparken, liderlik fırsatını değerlendiremedi. Fenerbahçe ise puanını 10'a yükseltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.