Hava Durumu

Maçtan daha çok heyecanlandım

Son maçta sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyen ve tribünde kuleye çıkan Bursaspor'un genç kaptanı Bursa Hakimiyet'e konuştu... Erzurumspor maçını cezası sebebiyle Teksas'ta takip eden Ertuğrul Ersoy, "5 sezondur A takım seviyesindeyim ilk kez bu kadar heyecanlandım. Arkadaşlarıma ben de böyle destek verdim. Kazanmamız da güzel oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maçtan daha çok heyecanlandım

Haber ITolga ÖZTAŞI

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 mağlup ederken, Timsah'ın genç kaptanı Ertuğrul Ersoy cezası sebebiyle forma giyemedi. Teksas (GÜney Kale Arkası) tribününde kuleye çıkarak hem tezahüratlara eşlik eden hem de arkadaşlarına destek olan Ertuğrul, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Genç kaptan, "İlk başta davet gelince hem şaşırdım hem heyecanlandım. Yöneticilerimize sorduk ve ayarladık. Tribünde kuleyi çıkınca ise A takımda yer aldığım 5 senedir bu kadar heyecanlanmamıştım. Tribünde de herkes bana bakıyordu. Ardından onlarla tezahürata başlayınca beni kabullendiler. Çok güzel oldu" diye konuştu.

ANTALYASPOR'U YENMELİYİZ

Yeşil Beyazlıların geçtiğimiz hafta aldığı Akhisarspor galibiyetinin ardından evinde de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yenmesini değerlendiren Ertuğrul Ersoy, "Kazanmak gerçekten çok iyi oldu. İç sahada kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Zaten teknik direktörümüz Samet Aybaba ile bu yönde bir çıkışımız var. Sadece Kasımpaşa maçında bir kaza oldu. Artık Bursa'da puan bile kaybetmek istemiyoruz. Tabii şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. Hem iç sahada kazanma alışkanlığı için hem de Akhisar maçının anlam kazanması için Erzurumspor'u nasıl devirdiysek, bu maçı da o yüzden kazanmamız gerekiyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.