Hava Durumu

Maçtan notlar

Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması 2-2 eşitlikle sonuçlanırken, maçta göze çarpan detaylar şunlardı:

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maçtan notlar

Formada zeytin dalı

Bursasporlu futbolcular Beşiktaş karşısında tarihe geçecek bir formayla mücadele etti. Yeşil Beyazlı kramponların formasında Bursaspor ambleminin üzerinde Afrin'deki 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılan Mehmetçik'e destek vermek amacıyla zeytin dalı yer aldı.

Güneş'le hasret giderdiler

Bursasporlu futbolculardan Aziz Behich ve Harun Tekin maç öncesi eski teknik direktörleri Beşiktaş teknik patronu Şenol Güneş'in yanına giderek hasret giderdi.

Harun Tekin'e moral

Bursasporlu taraftarlar camia açısından büyük önem taşıyan Beşiktaş maçı öncesi futbolculara moral aşıladı. Yeşil Beyazlı bir taraftar takım kaptanlarından Harun Tekin'e maç öncesi çiçek vererek başarılar diledi.

Maç öncesi Sow şoku

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi Moussa Sow şoku yaşandı. Son antrenmanda sakatlanan tecrübeli futbolcu teknik direktör Paul Le Guen tarafından kadroya alınmadı. Futbol kariyerinde en çok gol attığı takım Beşiktaş'a karşı forma giyemeyen Moussa Sow'un yokluğu Bursasporlu taraftarlarda büyük bir şok yarattı.

SİSTEMDE ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Beşiktaş maçında klasikleşen 3'lü ve 5'li savunmadan vazgeçti. Fransız teknik adam sakat ve cezalı futbolcuların yokluğunda kadro kurmakta zorlandı. Le Guen takımını bu kez 4-2-3-1 düzeninde sahaya sürdü. Harun Tekin'in koruduğu kalenin önündeki dörtlü savunmada Barış Yardımcı, William Ekong, Titi ve Aziz Behich görev yaptı. Bu dörtlünün önünde Abdullahi Shehu ve John Bostock oynadı. Kanatları Dzon Delarge ve Yusuf Erdoğan oluşturdu. Orta sahanın ortası Emmanuel Badu'ya emanet edildi. İleride ise Bogdan Stancu gol aradı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.