Hava Durumu

Madde bağımlısı genç, anneannesini bıçakla rehin aldı

İstanbul Esenyurt'ta madde bağımlısı olduğu öğrenilen Cem K. (19)'nin, kendisine para vermek istemeyen anneannesini bıçakla rehin aldığı iddia edildi. Polisin, bir saat süren çabalarının ardından ikna edilen genç, gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Madde bağımlısı genç, anneannesini bıçakla rehin aldı

Olay, Yeşilkent Mahallesi, 1299 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Anne ve babası bir süredir ayrı olan, 19 yaşındaki Cem K., bir süredir dedesi ve anneannesi ile yaşıyordu. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen gencin dede ve anneannesinden düzenli olarak para istediği ve bugün anneannesinin kendisine para vermek istememesi üzerine madde krizine girdiği ileri sürüldü.

Yaşadıkları evde bıçakla anneannesini rehin aldığı iddia edilen genç, mahalle sakinleri tarafından fark edilince polise ihbarda bulunuldu. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Madde krizindeki genç, etrafa küfür ve tehditler savururken, anneannesini yaklaşık bir saat rehin tuttu. Polis ekiplerinin yoğun çabalarıyla ikna edilen Cem K., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.