Hava Durumu

Magazin dünyası bu kavgayı konuşuyor

Seren Serengil ile davalık olan Gülben Ergen, Einstein'ın "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tarıştışmak istemiyordur" sözünü paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Magazin dünyası bu kavgayı konuşuyor

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki polemik sürüyor. Mahkemelik olan Seren Serengil ile Gülben Ergen cephesinde şok gelişmeler yaşanıyor. Dün Seren Serengil'in cezaevine girmesi bekleniyordu ama süpriz bir gelişme yaşandı. Gülben Ergen de yaşananlardan sonra bir paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen üç ay önce yaptığı yorumlar nedeniyle Seren Serengil'e tedbir kararı aldırmıştı. İddiaya göre, Seren Serengil tedbir kararına rağmen programında Gülben Ergen aleyhinde yorumlar yapmayı sürdürdü.

SEREN, CEZAEVİNE GİREMEDİ

Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme, 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Ancak cezaevine girmesi beklenen Seren Serengil, Aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi.

"ADAM GERÇEKTEN HAKLIYMIŞ"

Magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Gülben Ergen ilk kez paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, Einstein'ın, "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tarıştışmak istemiyordur" sözünü, "Adam gerçekten haklı" notuyla paylaştı.

TAKİPÇİLERİ MESAJ YAĞDIRDI

Ergen'in paylaşımına pek çok takipçisi mesaj yağdırdı ve Seren Serengil'e gönderme olarak yorumladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.