Hava Durumu

Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mahallelerinde huzurun sağlanması için vatandaşları da sorumluluk almaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Yıldırım İlçesi’ndeki Ortabağlar Dostlar Divanı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ortabağlar’da yaşayan vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Recep Altepe, herkesin mahallesine sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Herkes mahallesinde bir arada olsun, önce mahallede huzur bulsun. Herkes kendi mahallesindeki gençlere sahip çıksın, biz de destek verelim” dedi.

Bursa’da gençlerin spora teşvik edilmesinde önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Mahallelerimizde gençlerin sporla buluşması önemli, sosyal faaliyetler yapabilecekleri alanlar oluşturulmalı. Uyuşturucu gibi bağımlılıkların önüne de ancak böyle geçilir. Her şeyden önce sahiplenme lazım. Şehri altın kaplasanız da her şey çok güzel olsa da huzur olmadıktan sonra ne anlamı var? Bir mahalledeki bütün sıkıntılar mahalle halkıyla çözülür. Herkes kendi mahallesine sahip çıkarsa, orada sıkıntı yaşanmaz. Ortabağlar’da huzur olması lazım. Huzur için de Ortabağlar halkı birlik olmalı” diye konuştu.
Bursa’da Büyükşehir’e bağlı 1076 mahallede huzur içinde yaşanması için çalışmaların titizlikle süreceğini belirten Başkan Altepe, sağlıklı bir toplum için de insanların yaşadıkları ortamlara sahip çıkması gerektiğini yineledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.