Hava Durumu

Mahalleli çığlıklarına koştu ama...

Bartın'da, 33 yaşındaki Belgüzar Berberoğlu, 3'üncü kattaki evlerinin mutfağında çıkan yangında elbiseleri tutuşunca 3 kattaki balkondan atladı. Berberoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahalleli çığlıklarına koştu ama...
Olay, 22.30 sıralarında Kemerköprü Mahallesi'nde meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşandıktan sonra baba evine dönen Belgüzar Berberoğlu, mutfakta çıkan yangında iddiaya göre 8 yaşındaki kızı, annesi ve babası uyuduktan sonra mutfağa geçti. Mutfakta olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda elbisesi de alev alan Berberoğlu, panikle 3'üncü katındaki evlerinin mutfak balkonundan atladı.

Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Berberoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Mutfak yangını ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kızının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ve ağıtlar yakan Birsen Berberoğlu'nun, "Ah kızım neden böyle yaptın, bizi yalnız bıraktın" sözleri yürekleri dağladı. Belediye Başkanı Cemal Akın olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Berberoğlu'nun cesedi Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.