Hava Durumu

Mahalleliye isyan ettiren kaza!

Sarıyer'de kaldırıma park eden araçlar nedeniyle yolda yürümek zorunda kalan bir kişiye minibüs çarptı. Çarpmanın şiddetiyle park halindeki araç ile minibüs arasında kalan kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahalleliye isyan ettiren kaza!

Sarıyer, Baltalimanı Hisar Caddesi üzerinde dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada iddialara göre Baltalimanı'ndan Emirgan'a doğru yürüyüş yapan bir kişi Park etmek yasaktır" uyarı tabelasına rağmen kaldırıma park edilmiş araçlar nedeniyle bir süre yolda yürümek zorunda kaldı. O sırada yolda yürüyen kişiye Beşiktaş'tan Sarıyer istikametine giden Recep Meşe'nin kullandığı 34 JH 984 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs ile kaldırımdaki otomobil arasında sıkışan kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kaza yerinde inceleme başlattı.

"YAYAYA ÇARPMAMAK İÇİN PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPMAK İSTEDİM"

Kazaya karışan aracın sürücüsü Recep Meşe, "Adam yolda yürüyordu. Kaldırımda araçlar park etmişti. Ben de Sarıyer istikametine doğru giderken, frene bastım ama arabanın durmayacağını anladım. Yayaya çarpmaktansa park halindeki araçlara vurmak istedim. Ben de adamın kendini kurtardığını zannettim ancak ayağı aracın arasında kalmış" dedi.

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

Araçların kaldırımları işgal ettiği için insanların yolda yürümek zorunda kaldığını belirten mahalle sakini Arbil Uzunhekim, "Burası çok işlek bir yol ve virajlı bir yol. Burada maalesef insanlar virajı hızlı alıyorlar. Burada sürekli kaza oluyor. Artık yeter. Buraya rica ediyoruz 4-5 tane yavaşlatıcı tümsek yapsınlar. İnsanlar hafta sonu özgürce bisiklete binmek, yürüyüş yapmak istiyorlar. Burada yürümeye hakları yok mu? Belediyeye de sesleniyorum. Valeler buraları esir almış durumda. Yayalara yürüyecek, bisikletlilere de gidecekleri yol yok. Araçlar kaldırımlara park ediliyor. Valeler burada rant peşinde" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.