Hava Durumu

Maharetini göster Hamza Hoca

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yeni bir başlangıca imza atmak isteyen Bursaspor, ligde Trabzonspor ile pazar günü karşılaşacak. Genç teknik adamın mantalitesi ise sahaya yansıyacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maharetini göster Hamza Hoca
BAŞARISIZ İLK DEVRE

Süper Lig’in ilk yarısında istenmeyen sonuçlar alan Bursaspor’da 17 haftalık dilimde 2 teknik adam başarılı olamadı ve yönetim de görevi bırakmak zorunda kaldı.Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelmesinin ardından ise şehirde tekrar umut tohumları ekilmeye başlandı. 

KUPADA TUR GELDİ

Hamza Hamzaoğlu’nun oyuncular için sınav olarak gördüğü dönem de geride kaldı. 
Timsah bu dönemde hazırlık maçlarında 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, Türkiye Kupası’ndaki Boluspor maçlarından da toplam 6 puan çıkardı ve son 16’ya lider  olarak kaldı. 

İKİ KADRO DIŞI

Bu dönemde Hamzaoğlu Josue Pesquera ve Luis Advincula’yı kadrosunda düşünmediğini yönetime bildirirken, iki oyuncu kadro dışı bırakıldı. Genç teknik adam, transferden çok kadrodaki oyuncuların performansını artırma yoluna gitti ve hazırlıklar göz önüne alındığında bunda da başarılı oldu.

ARENA’YA ÇIKILACAK

Birçok futbolcunun performansında yükselme meydana gelirken, Hamzaoğlu bu dönemin oyuncular için sınav olduğunu söylemişti. Şimdi o sınav bitti ve futbolcular gerçek arenaya çıkacak. Hamza Hamzaoğlu’nun oyun felsefesi ve mantalitesi yarın saat 16.00’da sahaya yansıyacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.