Hava Durumu

Mahfel bizimdir bizim olacak

Bursaspor'a kalıcı gelir sağlamak için uzun süredir Mahfel'in Yeşil Beyazlı kulübe verilmesi için uğraş veren taraftarlar, dün bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahfel bizimdir bizim olacak

Bursaspor taraftarı Mahfel'in Yeşil Beyazlı kulübün olması için dün bir araya geldi. Daha önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da Vali Şahabettin Harput'tan talep ettiği Mahfel'in önünde toplanan taraftarlar, "Mahfel bizimdir, bizim olacak" tezahüratı yaptı. Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz yaptığı konuşmada, "Bugün burada her zaman olduğu gibi şehrimizin gözbebeği Bursasporumuz için toplandık. Yeşil Beyazlı takımımızın sürekli üst sıralarda olabilmesi için, İstanbul takımlarıyla mücadele edebilmesi için kalıcı gelirlere ihtiyaç vardır" dedi.

PANKART ASTILAR

Güzelsöz sözlerine şöyle devam etti: "Burada kent dinamiklerine sesleniyoruz. Valimize ve belediye başkanımıza sesleniyoruz. Bursa'nın sembollerinden olan Mahfel'in Bursaspor Kulübü'ne verilmesini talep ediyoruz. Tüm kişi ve kurumlar Yeşil Beyazlı kulüp için elinden geleni yapmalı. Çünkü başka Bursaspor yok. Bursaspor bir tane". Konuşmanın ardından taraftarlar, "Mahfel bizimdir, bizim olacak" şeklinde tezahüratlar yaptı, ardından da, "Mahfel Bursasporlularındır, Bursaspor'a yakışır" yazılı pankartı astılar. n Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.