Hava Durumu

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Ünal, Kılıçdaroğlu'na Zeytin Dalı harekâtına katılan Mehmetçik'e moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlü isimlere verdiği tepkiye, 'Ben gerillayı oynamak istiyorum" diyerek terör seviciliğini ifşa eden sanatçı benzerlerine sahip çıkan Kılıçdaroğlu acaba bu ülkenin meşru seçilmiş cumhurbaşkanıyla birlikte sanatçıların terörle savaşan Mehmetçiği ziyaret etmesinden neden rahatsız olduğunu çok iyi biliyoruz' şeklinde yanıt verdi

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal'ın sözlerinden satır başları:

Özellikle sanatçılarımıza yönelik ifadeler son derece çirkin ifadelerdi. Kılıçdaroğlu son derece bölücü ve çirkin bir dil kullanmıştır.

"Ben gerilla annesini oynamak istiyorum" diyerek terör seviciliğini ifşa eden sanatçı benzerlerine sahip çıkan Kılıçdaroğlu acaba bu ülkenin meşru seçilmiş cumhurbaşkanıyla birlikte sanatçıların terörle savaşan Mehmetçiği ziyaret etmesinden neden rahatsız olduğunu çok iyi biliyoruz.

Terörle mücadeleyi eğer siz siyasi iradenin başarısı olarak göremeyecekseniz bunu neyle açıklayacaksınız. Fırat Kalkanı'nı, Zeytin Dalı'nı Devletin kendi başına yaptığı bir şey olarak görecekseniz bunu nereye koyacaksınız. Zeytin Dalı da, Fırat Kalkanı da bu milletin yetkilendirdiği siyasi iradenin başarısıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.