Hava Durumu

Mahkumla 13 kez seks yapmıştı! Cezayı duyunca...

ABD'nin Washington kentinde bir cezaevinde teknisyen olarak çalışan Jill Curry, bir mahkumla cinsel ilişkiye girdiği için 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasını duyan genç kadın hüngür hüngür ağladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahkumla 13 kez seks yapmıştı! Cezayı duyunca...
Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, Jill Curry Washington Kent Cezaevi'nde teknisyen olarak çalışıyordu. Cezaevinde çalışma şartlarını hiçe sayan Jill Curry'nin 25 yaşındaki bir mahkumla 13 kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. 



Kadın teknisyen, duruşmada juri karşısında gözyaşları içerisinde özür diledi. Tehlikeli olarak nitelendirilen mahkumun kendisini baştan çıkarıp, cinsel ilişkiye zorladığını iddia eden Jill Curry, yargıç Charles Bailey ve jüriyi cezasının düşürülmesine ikna edemedi.



Çalıştığı cezaevindeki bir mahkumla cinsel ilişkiye girme suçu işleyen kadın teknisyen 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Haberde, yüksek güvenlikli hapishanede kontrol odasında teknisyen olarak çalışan Jill Curry'nin gardiyanlar öğle paydosunda oldukları esnada, mahkumun elektronik kapısını açıp, depo olarak kullanılan küçük bir odada 13 kez cinsel ilişkiye girdikleri yer aldı.

Curry cezasını çekmek üzere cezaevine doğru yola çıkarken de gözyaşlarını tutamadı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.