Hava Durumu

Mako'da şampiyon belli oldu

Final maçında Arka Aydınlatma Birimi, Ön Aydınlatma Parça Üretim Birimi'ni penaltılarla 3-2 yenmeyi başardı ve turnuvada üst üste 2. şampiyonluğunu elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mako'da şampiyon belli oldu

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Nisan ayında firma genel müdürü Erol Bakan ve insan kaynakları müdürü Hakan Varcan'ın başlama vuruşu ile start alan Geleneksel 3. Magnetti Marelli Mako Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. 2 grup halinde toplam 12 takımın iştirak ettiği ve yaklaşık 2 ay süren organizasyonun şampiyonluk maçında Arka Aydınlatma Birimi, çekişmeli geçen mücadele sonrası Ön Aydınlatma Parça Üretim Birimi'ni penaltılarla 3-2 yenmeyi başardı ve 3. kez düzenlenen turnuvada üst üste 2. şampiyonluğunu elde etti.

HEDİYELER VERİLDİ

3. Magneti Marelli Mako Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Arka Aydınlatma Montaj'a finalde yenilen Ön Aydınlatma Parça Montaj Üretim Birimi ise turnuvayı ikinci olarak noktaladı. Geleneksel hale gelen etkinliğin en centilmen takımları Ar-Ge Yönetimi ve Kalite Yönetimi seçilirken, turnuva karşılaşmalarında firma çalışanlarından Hasan Yıldırım ve Tamer Yılmaz düdük çaldı. Ayrıca organizasyonun sonunda Mako'nun efsane kaptanı Nevzat Boz ve Murat Kubilay'ın yanı sıra final maçında Hüseyin Avni'nin jubilesi de yapıldı. Ayrıca organizasyon sonunda dereceye giren takımlar kupa ile madalyanın dışında fabrika tarafından sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Şampiyonluk maçının ardından Hakem Hasan Yıldırım, Tamer Yılmaz, Genel Müdür Erol Bakan, İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Varcan, Nuvit Köksal ve Bilal Doğan hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mako'nun efsane kaptanı Nevzat Boz ve Murat Kubilay'ın yanı sıra final maçında Hüseyin Avni'nin jubilesi de yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.