Hava Durumu

Maradona'dan flaş karar!

Arjantin'in efsane futbolcularından Maradona, Teknik direktörü olduğu Arjantin Futbol Süper Ligi ekibi Gimnasia'dan istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maradona'dan flaş karar!

Maradona'nın Gimnasia serüveni 3 ay sürmedi. Instagram hesabından açıklama yapan Maradona, eylül ayında görevebaşladığı Gimnasia'dan, kulüp Başkanı Gabriel Pellegrino'nun bir sonrakiseçimlerde aday olmayacağını açıklaması üzerine istifa ettiğini belirtti.

Maradona, 3 aydan kısa süren teknik direktörlüğü döneminde Gimnasiaile 8 maça çıkarken sadece 3 galibiyet alabilmişti.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYRILMIŞTI

Eylül ayının başlarında Gimnasia'yı 24 takımlı ligde son sıradayken alan 59 yaşındaki Arjantin efsanesi, geçen hafta sonu Aldosivi'ye 3-0 yenildikleri maçta son kez takımın başında sahaya çıktı. Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası sırasında teknik direktörlüğünü de yapan Maradona, Gimnasia'dan önce çalıştırdığı Meksika 2. Lig ekibi Dorados'tan sağlık problemleri nedeniyle ayrılmıştı.

Maradona, Birleşik Arap Emirlikleri 2. Lig takımları Al-Wasi ve Fujairah'ı da çalıştırmıştı. Barcelona ve Napoli'nin eski forveti, Arjantin Milli Takımı'nı Meksika'da düzenlenen 1986 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa, 4 yıl sonra da İtalya'da finale taşımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.