Hava Durumu

Mario Gomez'den flaş transfer hamlesi

Mario Gomez'in menajerinin, futbolcunun başka takımlara transferini gerçekleştirmek üzere İtalyanlara başvurduğu ve kontratı feshetme talebi ilettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mario Gomez'den flaş transfer hamlesi
Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kadrosuna kattığı Mario Gomez, geleceğiyle ilgili önemli bir adım attı. Yıldız futbolcu dün yaptığı açıklamalarda, geleceğinin siyah-beyazlı ekipte olup olmadığının henüz belirsiz olduğunu belirtmiş, 22 Nisan'da sona eren opsiyona dikkat çekilmişti. 

İtalyan basını oyuncunun menajeri ve avukatları aracılığıyla Fiorentina'ya başvurduğunu bildirdi. La Nazione gazetesinin haberine göre oyuncunun menajeri Uli Ferber, İtalyan ekibinin kapısını çaldı. Gomez'in kontratının feshedilmesini ve oyuncunun serbest kalmasını istedi. 

Gerçekleştirilen bu girişimin, futbolcunun rahatça başka takımlara transfer olabilmesi adına yapıldığı belirtildi. Ancak mor menekşeli kulübün, oyuncunun menajeri tarafından getirilen öneriyi geri çevirdiği ifade edildi. 

TRANSFERDEN PARA BEKLİYORLAR 

Fiorentinalı yöneticilerin golcü oyuncunun Türkiye'de kalmayacağını düşündükleri, dolayısıyla oyuncunun yeni transferinden para kazanma beklentisiyle bu yönde bir tavır takındıklarının altı çizildi. 

AYRILIRSA İLK ADRESİ...

Mario Gomez'in başka takımlara transferi ancak Fiorentina üzerinden mümkün olabilecek. Beşiktaş ile İtalyan ekibi arasındaki anlaşmaya göre Alman yıldız, siyah-beyazlılardan ayrılmak isterse ancak Fiorentina'ya dönebiliyor. Bu yüzden oyuncunun başka bir takıma transferinde mor-menekşeler söz sahibi konuma geliyor. (Miliyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.